instructies voor Uw fotoboek.

Indeling van de start pagina
Selecteer Uw fotoboek
Selecteer Uw thema achtergrond
Selecteer Uw foto's
Selecteer de foto voor op de kaft
Organiseer de foto's in het album
Bekijken van mijn album
Foto's toevoegen
Foto's bewerken
Achtergronden toevoegen/wijzigen
> De Tools
Illustratie toevoegen
Bestelling verzenden


Overige functies:
foto's bestellen
kalenders/wenskaarten bestellen


Symbolen en Icoon/Button.

Brengt de geselecteerde afbeelding of de illustratie op de voorgrond. Deel van de pagina functie: ontwerp en opmaak van het boek pagina.

Rotatie van het kader met afbeelding 45 ° naar rechts. Deel van de pagina functie: ontwerp en opmaak van het boek pagina.

Rotatie van het kader met afbeelding 45 ° naar links. Deel van de pagina functie: ontwerp en opmaak van het boek pagina.
Rotatie van het kader met afbeelding van 1 ° rechtsom. Deel van de pagina functie: ontwerp en opmaak van het boek pagina.

Rotatie van het kader met afbeelding van 1 ° linksom. Deel van de pagina functie: ontwerp en opmaak van het boek pagina.
Annuleer knop: Terug zetten van de laatste handeling. Deel van de pagina functie: ontwerp en opmaak van het boek pagina.

Hiermee verwijdert u het geselecteerde frame, met inbegrip van de foto . Deze actie is definitief. Deel van de pagina functie: ontwerp en opmaak van het boek pagina.

Hiermee voegt U een blad toe aan de rechterkant van het boek. Een blad is twee pagina's. Zodra het maximale aantal bladen is bereikt dan verdwijnt de button. Deel van de pagina functie: ontwerp en opmaak van het boek pagina.
Hiermee verwijderd U een blad aan de rechterkant van het boek Een blad is twee pagina's Zodra het minimale aantal bladen is bereikt dan verdwijnt de button. Deel van de pagina functie: ontwerp en opmaak van het boek pagina.

Voegt een tekstframe toe. Met het tekstframe verschijnt de werkbalk die u kunt gebruiken om de kleur, transparantie, lettertype grootte, achtergrondkleur en lettertype instellen. Deel van de pagina functie: ontwerp en opmaak van het boek pagina.

Sluit het extra venster :bewerken van foto' s en achtergronden. Deel van de pagina functie: ontwerp en opmaak van het boek pagina.

Opent het extra venster :bewerken van foto' s en achtergronden. Deel van de pagina functie: ontwerp en opmaak van het boek pagina.

Toont uw persoonlijke gegevens (naam en adres). Deze kunt U veranderen, indien nodig. Deel van de pagina functie: Start pagina.

Met deze button kunt U de foto's vergroot bekijken. Deel van de pagina functie: selectie van de foto' s.
Button voor toevoegen van foto' s van Uw harde schijf,usb stick of geheugen kaart. Deel van de pagina functie: opmaak album.

Button voor achtergronden: Hiermee kunt U de achtergrond wijzigen door met de muis te slepen naar de gewenste pagina. Deel van de pagina functie: ontwerp en opmaak van het boek pagina.
Button voor toevoegen van illustraties: Hiermee kunt U illustraties toevoegen door met de muis te slepen naar de gewenste pagina. Deel van de pagina functie: ontwerp en opmaak van het boek pagina.

Dit symbool tussen de foto's laten zien waar de volgende pagina begint. De beelden kunnen met de muis naar een andere pagina gesleept worden. Deel van de pagina functie: sleep de foto' s naar een andere pagina.
Rotatie van de afbeelding in het frame 1 ° rechtsom. Het frame wordt niet gedraaid. Deel van de pagina functie: ontwerp en opmaak van het boek pagina.

Rotatie van de afbeelding in het frame 1 ° linksom. Het frame wordt niet gedraaid. Deel van de pagina functie: ontwerp en opmaak van het boek pagina.

Annuleer knop: Terug zetten van de laatste handeling. Deel van de pagina functie: ontwerp en opmaak van het boek pagina.

Met deze button kunt U de foto uitzoomen.

Met deze button kunt U de foto inzoomen/deelvergroting weergeven

Anti Rode ogen actief: hiermee geeft U aan dat het laboratorium de rode ogen gaat corrigeren.

Anti Rode ogen uit.